Hazreti Muhamed Mustafa (s.a.s) by Osman Nuri Topbas

Hazreti Muhamed Mustafa (s.a.s)

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date: 2010-12-18
  • Genre: Islam
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Allahu i Lartë e zgjodhi Atë për profet në kohën kur njerëzimi gjendej në një krizë të madhe, në një periudhë kur bota mbytej në errësirë dhe tirani dhe kështu i dhuroi njerëzimit një perlë drite e cila përsëri do të shndriste hënat, yjet dhe diejt e panumërt të errësuar të botës njerëzore.

keyboard_arrow_up