Belgrade Serbia, Freediving by Johanna Nordblad & Elina Manninen

Belgrade Serbia, Freediving

By Johanna Nordblad & Elina Manninen

  • Release Date: 2014-11-27
  • Genre: Extreme Sports
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Vapaasukellus on sukeltamista ilman paineilmalaitteita hengitystä pidättäen. Johanna Nordblad on harrastanut vapaasukellusta ammattimaisesti vuodesta 2000. Hän on voittanut useita mitaleja MM-kilpailuista ja vuonna 2004 hän sukelsi pituussukelluksessa maailmanennätyksen. Hän on pidättänyt hengitystään yli 6 minuuttia, sukeltanut ilman räpylöitä yli 130 metriä ja räpylöillä yli 190 metriä. Kuinka tämä voi olla mahdollista? Nyt sinulla on mahdollisuus kurkistaa, miltä pitkien sukellusten tekeminen tuntuu, ja miten siihen on valmistauduttava.

Dokumentti kertoo tarinan vapaasukelluksen MM-kilpailuista ja siinä kuvataan lajia, jossa parhaat tulokset on mahdollista saavuttaa vain mielen ja ruumiin täydellisellä yhteispelillä. Kirja kertoo ihmisen äärirajoja rikkovan urheilulajin tarinaa mieleenpainuvalla ja yksityiskohtaisella tavalla, niin tekstien kuin tunnelmaa täynnä olevien valokuvien kautta.

Kirja sopii myös pieneksi matkaoppaaksi Serbiaan matkaavalle. Vapaasukelluksen lomassa kirja esittelee karun kaunista Serbiaa, sen historiaa, kauppakatuja ja ravintoloita. Se antaa kuvan niin kauniista historiallisesta kaupungista kuin Serbian keskustastan pommituksessa tuhoutuneista taloista, sortuneista katoista ja talojen raunioista, jotka muistuttavat karulla tavalla vuoden 1999 tapahtumista. Kaupungin pommituksesta on vain neljätoista vuotta aikaa.

_____________________________________________

ELINA MANNINEN
Elina Manninen on helsinkiläinen valokuvaaja. Hän on erikoistunut kuvaamaan lapsia ja perheitä sekä lifesyle kuvauksia että lasten muotia. Hänen kuviaan on ollut mainoskampanjoissa, kirjoissa ja lehdissä kuvituskuvina ja hänen kuviaan ostetaan ympäri maailmaa kansainvälisten kuvapankkien kautta.

JOHANNA NORDBLAD
Helsinkiläinen Johanna Nordblad on ammatiltaan Art Director. Hänellä on 15-vuoden kokemus digitaalisesta mediasta ja lapsiperheille suunnatun markkinointiviestinnän suunnittelusta ja tuotannosta. Hän on ollut mukana luomassa ja suunnitellut Suomen tunnetuimpia hahmokonsepteja ja suunnitellut hahmot mm. S-ryhmän Onni Oravan, Suomen Hiihtokeskus- yhdistyksen Werneri-jäniksen, Helsingin kaupungin matkailutoimiston Helppi-hahmon.

keyboard_arrow_up